Openingstijden

Bubbels

Purmerend

BOTTLE SERVICE

Om jouw feest echt compleet te maken! Maak gebruik van onze Bottle Service; bestel samen met je vrienden een fles drank of een doos Flügel! Vraag bij de bar naar de tarieven.

BEREIKBAARHEID

Op een kleine afstand van deze kroeg vind u het treinstation van Purmerend (10 min. lopen ) ook stoppen er binnen en straal van 100 meter meerdere bussen (EBS).
Aan de overkant van ons café bevind zich een taxistandplaats!!!


Taxi: TCP 0299-844444
Plan je reis via www.9292.nl 

Gesloten

Gesloten

Gesloten

22:00 - 05:00

22:00 - 05:00

22:00 - 05:00

Gesloten

Maandag  

Dinsdag 

Woensdag  

Donderdag 

Vrijdag

Zaterdag 

Zondag 

Café Bubbels is al jaren het nummer 1 feestcafé van Purmerend.
Met de beste party Dj's van de Koemarkt en de befaamde Bubbels Crew!

Café Bubbels is gelegen aan de Koemarkt 21 in het centrum van Purmerend. In de nabije omgeving is er meer dan voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om uw fiets neer te zetten. 

In de zomermaanden (Maart t/m Oktober) hebben wij de beschikking over een groots zomerterras met verwarming.Hier kunt u heerlijk van het weer genieten en serveren wij de beste lunch en dinergerechten van de streek (Proeft u ook eens onze befaamde Big Burger of Mosselen). Ook hebben wij heerlijke wijnen en Prosecco per fles of glas. Mocht u iets te vieren hebben staan wij ook bekend om onze verscheidenheid in Champagnes. 
Dit smaakt natuurlijk allemaal het lekkerst met een hapje uit ons uitgebreide assortiment aan fingerfood.

Dit alles maakt Bubbels ook buiten de nachtelijke feest uurtjes een ware beleving om naar toe te gaan, Ons café uitermate geschikt voor bedrijfsmeetings, babyshowers, vrijgezellenfeesten, bedrijfs lunches e.a. .

Alles is mogelijk in overleg (ons bar personeel kunt u nog veel meer vertellen).

Tevens zenden wij ALLE belangrijke sportevenementen LIVE uit op 3 schermen!!!!

Sinds AUGUSTUS 2015 hebben wij boven op de 1e verdieping de deuren van BUBBELS SHOOTERSBAR geopend. Hier kunt u op de vrijdag en zaterdag avond (vanaf 23.00) uw hart ophalen aan een grote verscheidenheid aan shooters en cocktails. Dit alles met de beste DJ's en professionele barkeepers.
Kom ook een draaien aan ons shooter-rad en take a shot voor shooters!!!!

Kortom.... Bubbels is tegenwoordig DUBBEL FEEST!!!!

Aan het einde van uw bezoek aan ons café, terras, restaurant hopen wij u dan ook een onvergetelijke tijd bezorgd te hebben. Wij zien u graag snel weer terug.

Tot snel.... Tot Bubbels!!!

Bubbels PURMEREND

Koemarkt 21
1441 DA Purmerend  ‚Äč

Cafe Bubbels
KVK 34177882

1/20

© 2000 - 2019 BO&T Cafe Bubbels
Site design by Blitzerz